Portreti i Dorian Greit

nga Oskar Uajlld #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Erind Bako

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Përgjithmonë i Ri, Përgjithmonë i Lig!

Dorian Grei është një djalosh jashtëzakonisht i pashëm, i pasur dhe i talentuar, me çdo arsye për të jetuar. Po shoqëri të këqija nxisin më të keqen në të, dhe në një moment të nxituar, Doriani shpreh një dëshirë të pamundur… të mbetet përgjithmonë i ri, aq i pandryshueshëm sa portreti i mrekullueshëm që sapo i kishin pikturuar. Po piktura ndryshon, në mënyrat më frikësuese e të jashtëzakonshme. Të gjitha aktet e Dorianit gdhenden në pikturë. Ndërsa kalon nga ligësia në ligësi, portreti bëhet një refleksion i fshehtë i gjithçkaje që është më e keqja tek ai. Doriani mundohet të pendohet… por a do të mundet?

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !