Poliana

nga Eleanor H. Porter #Roman i përshtatur për Fëmijë 8-12 vjeç

Përktheu: Ersi Terolli

Nr i faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Luani Lojën e Lumturisë!

Poliana gjendet fare e vetme në botë; ka vetëm tezen e saj të ftohtë, kërkuese. Dhe jeta në një qytet të vogël të Nju Ingllëndit është shumë më ndryshe nga ajo në Perëndim, ku Poliana u rrit. Teze Poli nuk është mësuar me fëmijë… apo me përplasjen e dyerve, vaktet e vonuara a ndonjë nga aventurat e tjera me telashe, në të cilat futet Poliana. Të gjithë pyesin: a do ta pranojë ajo ndonjëherë këtë mbesë të paparashikueshme? Mirëpo Poliana ka një armë të fshehtë, pothuaj të vetmen gjë që i ka lënë trashëgim i ati. Shumë shpejt i gjithë qyteti do të luajë lojën, sipas rregullave të së cilës jeton Poliana. Por a do ta ndihmojë kjo lojë Polianën, në çastin kur jeta e vet varet në fije të perit?

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !