Një Ditë me Kalorësin

nga Kejt MekMullan #Roman

Përktheu: Ajsela Koka

Kur Uiglafi fiton çmimin “Një Ditë me Sër Lansëlotin” (Kalorësin më të Përkryer në Botë), nuk i besohet. Kjo nuk i besohet as shoqes së tij, Erikës! Dhe, kur dita e madhe mbërrin, ajo shfaq edhe më tepër pasiguri. Është Erika thjesht xheloze, apo ka diçka të dyshimtë rreth Kalorësit më të Përkryer në Botë?

“Ja një hero i ri, që mund të ishte fare mirë vëllai i vogël i Harri Poterit.”

– Meri Poup Ozborn, autore e serisë “Shtëpia Magjike mbi Pemë”

Lexuesit do të qeshin fort me rrëfenjat më mjeshtërore dhe më maniake që nga libri i Sheskës “Kalorësit e Tryezës së Kuzhinës.” – Booklist

Çmimi: 400.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !