Minierat e Mbretit Solomon

nga H. Rajdër Hegërd #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Erind Bako

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Historia më e Madhe e Aventurës!

Tre burra nisen për të gjetur thesarin më përrallor… nëse ekziston! Gjatë rrugës duhet të kalojnë shkretëtira përvëluese dhe male me ngricë, të përballen me fise armiqësore dhe të hedhin poshtë besëtytni të lashta, të luftojnë me ushtri dhe mallkime shtrigash, teksa kërkojnë për diamante dhe burra të humbur. Apo është vetëm një legjendë gjuetie, e cila i flak nga rreziku në rrezik…

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !