Martesë për Uiglafin

nga Kejt MekMullan #Roman 

Përktheu: Manushaqe Bako

Princesha e pasur Gromësima kërkon burrë… një burrë me flokë të kuq, i cili të ketë vrarë të paktën dy dragonj dhe emri i të cilit të fillojë me germën e saj absolutisht të parapëlqyer, U. A mund të jetë Uiglafi burri, hëm, djali i ëndrrave të saj?

“Ja një hero i ri, që mund të ishte fare mirë vëllai i vogël i Harri Poterit.”

– Meri Poup Ozborn, autore e serisë “Shtëpia Magjike mbi Pemë”

Lexuesit do të qeshin fort me rrëfenjat më mjeshtërore dhe më maniake që nga libri i Sheskës “Kalorësit e Tryezës së Kuzhinës.” – Booklist

Çmimi: 400.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !