Magjistari i Ozit

nga Lajmen Frenk Baum #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Dritan Koka

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Ndiq Rrugën me Tulla të Verdha!

Dorotia, një vajzë që jeton në një fermë të Kansasit, rrëmbehet nga një ciklon dhe hidhet në një vend të mistershëm dhe magjik, të quajtur Oz. Atje ajo njihet me miq të paharrueshëm: një dordolec që flet, një njeri të bërë prej teneqeje dhe një luan frikacak, i cili trembet edhe nga hija e vet. Dorotia dhe miqtë e saj të rinj ndjekin rrugën me tulla të verdha për në Qytetin e Smeraldtë, ku shpresojnë se magjistari i famshëm  do t’ua plotësojë dëshirat.  Por udhëtimi i tyre pengohet  nga një magjistare e keqe!  A e mbërrijnë Ozin Dorotia dhe shokët e vet dhe a u plotësohen dëshirat . . . ?

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !