Lufta mes Boteve

nga Herbert Xhorxh Uells #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Manushaqe Bako

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Qytetet e mëdha shkatërrohen… njerëzit ia mbathin nga paniku… fshatrat rrënohen. Një shkulm flake nga Marsi lëviz me shpejtësi drejt tokës dhe një anije e pazakontë, krejt e ndryshme nga gjithçka që është parë ndonjëherë këtu, zbarkon. Shumë shpejt, ajo asgjëson çdo gjë që gjen përpara, si njerëzit, ashtu edhe ndërtesat. Është e pandalshme. Njerëzimi ndodhet në rrezikun më të madh në gjithë historinë e vet. A mundet dikush… apo diçka… të shpëtojë botën tonë?

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !