Legjenda e Lugines se Fjetur

nga Uashington Irving #Roman; #Grupmosha 8-12 vjeç

Përktheu: Erind Bako

Numri i Faqeve: 240

Përshkrim i shkurtër

Fantazma me Galop!

Njerëzit e luginës janë shumë supersticiozë, duke besuar në shtriga, shpirtra të këqij, fantazma dhe gjëra që nuk mund t‘i shohin, aq shumë sa besojnë në botën e vërtetë rreth tyre. Kjo sjell disa aventura të mëdha për një numër personazhesh të mrekullueshëm si Ikabod Krejni, Rip Van Uinkëlli, Brom Kocka dhe plot të tjerë. Drithërima e rrëfenjës së Kalorësit pa Kokë, gjumi i gjatë që vazhdoi për njëzet vjet dhe fundi vërtet befasues i një gjuetie thesaresh, që nuk është dëgjuar ndonjëherë!

Çmimi: 620.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !