97 Mënyra për të Stërvitur një Dragua

nga Kejt MekMullan #Roman

Përktheu: Ajsela Koka

Uiglafi duhet të jetë gjuetar dragonjsh, po dadoja e një dragoi është roli që i përshtatet më së shumti. Pasi një vezë misterioze çel një bebe dragoi, Uigi dhe shoku i tij i dhomës, Angusi, vendosin ta mbajnë. Por a mund ta ruajnë të sigurt nga Mordredi, nëse ky i fundit e zbulon?

“Ja një hero i ri, që mund të ishte fare mirë vëllai i vogël i Harri Poterit.”

– Meri Poup Ozborn, autore e serisë “Shtëpia Magjike mbi Pemë”

Lexuesit do të qeshin fort me rrëfenjat më mjeshtërore dhe më maniake që nga libri i Sheskës “Kalorësit e Tryezës së Kuzhinës.” – Booklist

Çmimi: 400.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !