Nermin Yildirim është një autore bashkëkohore turke. Diplomuar në Universitetin e Anadollit për Shkenca Komunikimi, ajo ka punuar në disa gazeta si gazetare, redaktore dhe kolumniste. Aktualisht numëron gjashtë romane të përkthyera në gjuhë të ndryshme të botës. Romani i saj më i fundit, Mysafiri, është përzgjedhur për Berlinale 2020.

Në shqip nga Botimet Dritan: Pa Prekur, Leksione mbi Harresën

Lista e librave të autorit