Max Brallier (maxbrallier.com) është autori i më shumë se njëzet librave dhe lojërave. Ai shkruan libra për fëmijë dhe libra për të rritur, duke përfshirë aventurën zgjidh-udhën-tënde “A mund t’i mbijetoni Apokalipsit të Zombive?”. Ai është krijuesi dhe shkrimtari i “Hot Dogët Galaktikë”, – një serial i vazhdueshëm në internet për fëmijë, që është botuar si libër nga Aladin në maj të vitit 2015. Ai shkruan për programe të licencuara, përfshirë Kohë Aventurash, Shfaqja e Rregullt e Stivën Universit dhe Ungji Gjysh.

Nën pseudonimin Xhek Çabert, ai është krijuesi dhe autori i serisë Shkolla Fillore e Frikshme për Librat Shkollorë. Ai është një dizajner lojërash për botën e çmendur zbavitëse virtuale Poptropika dhe bën dizajne lojërash si profesionist i pavarur për faqe të shumta onlajn. Në fillimet e tij ka punuar në departamentin e marketingut në St. Martin’s Pres. Maksi jeton në qytetin e Nju Jorkut me gruan e tij, Alis, e cila është tepër e mirë për të.

Ndiqeni Maksin në Twitter @MaxBrallier.

Në shqip nga Botimet Dritan: Seria “Fëmijët e Fundit në Tokë”

Lista e librave të autorit