John Medina është biolog i zhvillimit molekular dhe këshilltar kërkimesh shkencore. Është profesor i asociuar i bioinxhinierisë në Shkollën e Mjekësisë në Universitetin e Uashingtonit. Është drejtues i Qendrës së Trurit për Kërkime të Mësimit të Aplikuar në Universitetin Paqësor të Siatëllit. Medina jeton në Siatëll, Uashington me të shoqen dhe dy djemtë.

Në shqip nga Botimet Dritan: Rregullat e Trurit për Bebe

Lista e librave të autorit