Helen Garner (lindur në 7 nëntor 1942) është shkrimtare, skenariste dhe gazetare australiane. Romani i saj i parë, Monkey Grip, e dalloi menjëherë si një zë origjinal në skenën letrare australiane. Ajo ka fituar famën si shkrimtarja që di të përshtatë përvojat personale në krijimet letrare, veçanërisht me romanin Dhoma e Miqve.

Në shqip nga Botimet Dritan: Dhoma e Miqve

Lista e librave të autorit