Deborah Harkness (lindur më 1965) është studiuese dhe romanciere amerikane, e mirënjohur si historiane dhe autore e trilogjisë GJITHË SHPIRTRAT, e cila përbëhet nga romani bestseller Zbulim Shtrigash dhe pasuesit e tij Hija e Natës dhe Libri i Jetës.

Në shqip nga Botimet Dritan: Zbulim Shtrigash

Lista e librave të autorit