Christian Guay-Poliquin (lindur më 1982) është romancier kanadez. Romani i tij i dytë, PESHA E DËBORËS, fitoi Çmimin e Guvernatorit të Përgjitshëm në vitin 2017, si edhe Çmimin e Studentëve dhe Çmimin Francë-Kebek po atë vit.

Në gjuhën shqipe nga Botimet DRITAN: PESHA E DËBORËS

Lista e librave të autorit