Ali Velshi dhe Christine Romans, autorët dhe ekspertët financiarë të CNN-it, flasin gjuhën globale të parasë dhe e përkthejnë atë çdo ditë për qindra mijëra shikues. Dhe janë këtu për t’ju mësuar edhe ju. Është shumë më e thjeshtë nga sa mund të mendoni.

Lista e librave të autorit