Si të Flasim Gjuhën e Parasë

nga Ali Velshi; Christine Romans #Ekonomi

Përktheu: Ajsela Koka

Nr i faqeve 240

Përshkrim i shkurtër

Autorët dhe ekspertët financiarë të CNN-it, Ali Velshi dhe Christine Romans flasin gjuhën globale të parasë dhe e përkthejnë atë çdo ditë për qindra mijëra shikues. Dhe janë këtu për t’ju mësuar edhe ju. Është shumë më e thjeshtë nga sa mund të mendoni. Gjuha e parasë prek çdo aspekt të jetës suaj. Përfshin shumë më tepër se thjesht kursimet apo investimet që mund të keni. Përfshin mënyrën sesi mendoni rreth parasë, mënyrën si i mësoni fëmijët rreth saj dhe mënyrën sesi ju kanë mësuar vetë ju. Ka të bëjë me mënyrën si e shpenzoni, si e kurseni, si e investoni, si e përdorni, sa ju lypset dhe sa e dëshironi. Ky libër: 

  • Dotëhedhë dritë mbi mënyrat e ndryshme të shpenzimit dhe investimit te burrat e gratë. 
  • Dotëdiskutojë ekonomitë ndërkombëtare që po lindin. 
  • Dotëpeshojë barrën financiare të borxheve studentore, që do të kulmojë në një karrierë të suksesshme. 
  • Dotëshpjegojë si të krijoni një buxhet me zgjuarsi e si të ndërtoni pasurinë. 
  • Dotëtregojë si të planifikoni në mënyrën e duhur për pensionin. 

Si të Flasim Gjuhën e Parasë është një libër i thjeshtë, praktik, që i ndihmon lexuesit të mësojnë rrjedhshëm gjuhën më universale në botë. 

Çmimi: 800.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !