Abigail Dean është një shkrimtare nga Mançesteri dhe jeton në jug të Londrës. Romani i saj i parë, VAJZA A, doli në Mbretërinë e Bashkuar në janar të vitit 2021 dhe u bë menjëherë shumë i kërkuar.

Abigail po punon me romanin e vet të dytë, KOMPLOTET.

Në shqip nga Botimet Dritan: VAJZA A

Lista e librave të autorit