Ekskursion në Guvën e Mallkuar

nga Kejt MekMullan #Roman

Përktheu: Ajsela Koka

Pylli i Errët nuk duket si vend i përkryer për një ekskursion me klasën. Po ja që këtu dragoi Sitha ka fshehur arin e vet. Prandaj në të duhet të shkojnë Uiglafi me nxënësit e tjerë të Akademisë së Gjuetarëve të Dragonjve; edhe pse kjo nënkupton hyrjen në Guvën e Mallkuar me një mekanizëm shpërthyes.

“Ja një hero i ri, që mund të ishte fare mirë vëllai i vogël i Harri Poterit.”

– Meri Poup Ozborn, autore e serisë “Shtëpia Magjike mbi Pemë”

Lexuesit do të qeshin fort me rrëfenjat më mjeshtërore dhe më maniake që nga libri i Sheskës “Kalorësit e Tryezës së Kuzhinës.” – Booklist

Çmimi: 400.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !