Celia Lashlie (10 Qershor 1953 – 16 Shkurt 2015) ka qenë punonjëse burgu, avokate e të drejtave shoqërore dhe autore. Puna e saj në Kolegjin Nelson çoi në projektin “Burri i Mirë”, ku Lashlie punoi me adoleshentë të 25 shkollave në Zelandën e Re, duke këshilluar prindërit si të rrisin djemtë përmes librit të saj “Ai do të Bëhet i Mbarë”. Ajo ka folur gjerësisht mbi këtë temë në Zelandën e Re, Australi, Afrikën e Jugut dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në shqip nga Botimet Dritan: Ai do të Bëhet i Mbarë

Lista e librave të autorit