Vampiri i Vogël dhe Konti Drakula

nga Angela Zomer-Bodenburg #Vëllimi: 16

Përktheu: Viola Bazelli

Përshkrim i shkurtër

Antoni niset për një tur në Transilvani, një “Drakula Tur”! Por nuk është Drakula personi që po kërkon, është vampiri i vogël, i cili është kthyer në zgavrën e familjes. Megjithatë, kur vampiri i vogël e fton në festën e ritakimit, i ftuari i nderit nuk është tjetër veçse Konti Drakula dora vetë. Do të arrijë ai ta dallojë Antonin përtej maskimit? Befas Antoni nuk do të ndihet edhe aq në humor për festë…

Çmimi: 500.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !