Vampiri i Vogël dhe Ekskursioni i Shkollës

nga Angela Zomer-Bodenburg #Vëllimi: 14

Përktheu: Viola Bazelli

Përshkrim i shkurtër

Antoni niset në ekskursion me shkollën, gjë që nuk e ka fare me qejf, aq më tepër që me ta do të jetë mësuesi strikt i matematikës. Kështu ai mendon të ftojë Anën dhe Rudigerin. Ekskursioni nuk mund të ishte kurrë i mërzitshëm, po të kishte rrotull miqtë e vet vampirë… Natën e fundit ata organizojnë një festë… jo një festë të zakonshme, po një festë vampirësh!

Çmimi: 500.00L

Pagesa në dorëzim brenda Shqipërisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Bli ne nje menyre me te thjeshte !